Wordt er wel een taxi vergoed of niet ?

Ziekenvervoer

Apeldoorn Taxicentrale als taxibedrijf bied de service om u vanaf uw huisadres naar de fysiotherapeut, het ziekenhuis, de dokter etc. te brengen (dit geld ook voor het buitenland). Om in aanmerking te komen voor ziekenvervoer gelden onderstaande regels: Voor wie? In principe voor iedereen die verzekerd is.

Wat moet u er voor doen?

Sinds 01-01-2006 is er veel veranderd en is er verschil tussen de vergoedingen door verzekeringsmaatschappijen. 
U kunt contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij, deze kan u vertellen of u in aanmerking komt voor taxivergoeding. Zo ja, dan krijgt u van de verzekering een vrijwaring voor taxivervoer. Deze vrijwaring kunt u bij ons inleveren.

Wat wordt er wel en niet vergoed?

Dat is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij, en de soort verzekering.

Eigen bijdrage ?

U bent door de verzekeraar verplicht een eigen bijdrage aan het taxibedrijf te betalen
bij aanvang van de eerste rit. Dit mag contant of u krijgt van ons een nota toegestuurd.
Het bedrag is voor 2006 €83,- 

 

Wat te doen wanneer u niet in aanmerking komt voor ziekenvervoer?

Bent u slecht ter been en wilt u worden vervoerd, maar u komt niet in aanmerking voor vergoeding door het ziekenfonds of de ziektekostenverzekering? Misschien komt u in aanmerking voor WVG-vervoer. Informatie en aanvraag bij de gemeente, afdeling sociale zaken. U kunt natuurlijk altijd telefonisch bij Apeldoorn Taxicentrale terecht voor verdere inlichtingen. Wanneer u vervoerd wilt worden door ons bedrijf, dan is een telefoontje genoeg. Wij regelen alles voor u!

taxivervoerapeldoorn@live.nl

Van
Naar
 
 

( van 1 t/m 4 personen )
( van 1 t/m 4 personen )
( van 5 t/m 8 personen )
( van 5 t/m 8 personen )

Om gebruik te maken van bovenstaande PRIJZEN dient u 24 uur van te voren reserveren !!!.